Grupa 15 Electricieni Calcule dupa indrumatorul de proiectare
- 
				BeluciugBarbu
Re: Gr 15 priza de impamantare cu 10 electrozi ,calculata cap coada dupa indrumatorul de proiectare ingineresc
Cum se numeste Indrumatorul de proiectare si autorii

- 
				FlondoreaAndrei
Re: Gr 15 priza de impamantare cu 10 electrozi ,calculata cap coada dupa indrumatorul de proiectare ingineresc
Este primul forum unde vad ca in Romania mai preda cineva  priza de impamantare cu 10 electrozi ,calculata cap coada dupa indrumatorul de proiectare ingineresc

- 
				GeorgeMatei
Cat am cautat pe net la zeci de firme nu am vazut asa cevaSereanu Nicu scrie: ↑Mie Oct 06, 2021 9:08 am Grupa 15 Electricieni Calcule dupa indrumatorul de proiectare .Este cel mai bun curs la care am participat
- 
				LupuGeorge
Principiul lor este banul sa iasa ,nu conteaza ca scot din noi niste prosti .GeorgeMatei scrie: ↑Dum Noi 06, 2022 12:02 pmCat am cautat pe net la zeci de firme nu am vazut asa cevaSereanu Nicu scrie: ↑Mie Oct 06, 2021 9:08 am Grupa 15 Electricieni Calcule dupa indrumatorul de proiectare .Este cel mai bun curs la care am participat
Am vazut pe un grup de electricieni niste jmekeri care ziceau ca priza de impamantare nu se calculeaza ci se face pana rezistenta coboara sub 4 ohmi ,Bateau tarusi ( asa le zic ei ) si unul care filma facea masuratoarea , dar nu iesea si sclavii mai bateau inca 2-3

- 
				LupsanuSile
Cred ca stiu filmul cu electrozi in cruce ei le ziceau tarusi ca aia de legat calul sa nu se piarda ,vai de capul lorLupuGeorge scrie: ↑Mie Noi 16, 2022 8:14 pmPrincipiul lor este banul sa iasa ,nu conteaza ca scot din noi niste prosti .GeorgeMatei scrie: ↑Dum Noi 06, 2022 12:02 pmCat am cautat pe net la zeci de firme nu am vazut asa cevaSereanu Nicu scrie: ↑Mie Oct 06, 2021 9:08 am Grupa 15 Electricieni Calcule dupa indrumatorul de proiectare .Este cel mai bun curs la care am participat
Am vazut pe un grup de electricieni niste jmekeri care ziceau ca priza de impamantare nu se calculeaza ci se face pana rezistenta coboara sub 4 ohmi ,Bateau tarusi ( asa le zic ei ) si unul care filma facea masuratoarea , dar nu iesea si sclavii mai bateau inca 2-3
- 
				SanduCostel
Tot pe forum am vazut calcul priza impamantare in delta .Felicitari domnului ing Olteanu

- 
				DimescuDragos
Abia astept sa le invat sa ii fac lu tata la taraSanduCostel scrie: ↑Sâm Noi 19, 2022 12:10 pm Tot pe forum am vazut calcul priza impamantare in delta .Felicitari domnului ing Olteanu
- 
				DimescuDragos
Re: Grupa 15 Electricieni Calcule dupa indrumatorul de proiectare
Din ce am citit pe net ,nici gand altii sa se deranjeze sa predea asa complexGigelTrenea scrie: ↑Sâm Iun 18, 2022 11:55 amcam toti le-am invatat ,avem multe exemple in manual Stim sa imbunatatim factorul de putere
Dupa Indrumator am facut cap coada priza de impamantare cu 50 de electrozi
- Fişiere ataşate
- 

- priza de impamantare cu 50 de electrozi
- priza de impamantare cu 50 de electrozi .jpg (36.48 KiB) Vizualizat de 2558 ori

- 

- Dupa Indrumator am facut cap coada priza de impamantare cu 50 de electrozi
- Dimensionare priza de impamantare cu 50 de electrozi.jpg (35.81 KiB) Vizualizat de 2558 ori

- 
				NeluRamniceanul
Re: Grupa 15 Electricieni Calcule dupa indrumatorul de proiectare
Unde sa gasesti fratioare la aia care vand diplome in 3 zile daca stii meserieDimescuDragos scrie: ↑Dum Noi 20, 2022 11:17 am Din ce am citit pe net ,nici gand altii sa se deranjeze sa predea asa complex
Dupa Indrumator am facut cap coada priza de impamantare cu 50 de electrozi
https://www.google.com/search?q=diploma ... e&ie=UTF-8
In acest moment sunt 37.000 care cauta asa ceva

- 
				NeluRamniceanul
Am vazut cum o faceau unui vecin pe orbecaite ,au batut 6 tarusi ,santul de o schioapa .Nu iesea la masuratoare ,mai sapau 2 m de sant mai bateau inca unul si tot asa 150 euro de tarus cereau .Cand au vazut ca nu ii dau de cap au adus 30 de pungi de sare si le-au pus in sant .Explicatia lor ca solul nu este conformDimescuDragos scrie: ↑Dum Noi 20, 2022 11:15 amAbia astept sa le invat sa ii fac lu tata la taraSanduCostel scrie: ↑Sâm Noi 19, 2022 12:10 pm Tot pe forum am vazut calcul priza impamantare in delta .Felicitari domnului ing Olteanu